Radio Dei

Raamattuavain. Kansanlähetyksen piirit kustantavat yhdessä Raamattuavainta, yhdeksän minuutin mittaista raamattuohjelmaa arkiaamuisin kello 7.03. Ohjelma tulee myös iltapäivisin kello 14.03. Raamattuavaimet toimittaa Marianna Mäkiniemi. Päivittäin ohjelmalla on n. 13 000 kuulijaa (tammi-helmikuu/2012).

Raamattuavain Extra on juonnettu Raamattuohjelma, jossa Mika Järvisen seurassa kuullaan kooste arkiaamujen opetuksista ja keskustellaan erilaisista teemoista mukavasti musiikin lomassa. Ohjelman lopuksi kuullaan 101 Aarretta Raamatusta -lastenraamattua. Extra lähetetään lauantaiaamuisin kello 8.35—9.55. Ohjelmalla on n. 34 000 kuulijaa (tammi-helmikuu/2012).

Lähetysavain. Tässä kuun toinen ja neljäs lauantai klo 14.35 lähetettävässä ohjelmassa saamme kuulumisia Kansanlähetyksen lähetyskentiltä ympäri maailmaa Anssi Savosen toimittamana. Ohjelmalla on n. 12 000 kuulijaa (tammi-helmikuu/2012).

Raamattubuffet on juonnettu raamattuohjelma, jossa Mika Järvisen vieraana on raamatunopettajia. Opetuksesta keskustelemassa ovat muun muassa Leif Nummela, Jarkko Haapanen, Laura Järvinen ja Daniel Nummela. Raamattubuffet on Radio Deissä sunnuntaisin kello 12.00-12.45. (ei kesä-, heinä ja elokuussa). Ohjelmalla on n. 24 000 kuulijaa (tammi-helmikuu/2012).

Kansanlähetyksen lähetyskeskuksen Jumalanpalvelukset videoidaan sunnuntaisin kello 13 alkaen. Lähetykset nähtävissä “Suorat lähetykset” valikon kautta. Jumalanpalveluksia ei videoida kesä-, heinä- ja elokuussa.

TV7

Cáfe Raamattu

Lauantai-iltaisin TV7-kanavalla kello 19.30 ja uusintana torstaisin kello 17.30.

Café Raamatun toimittajana on Uusi Tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela. Ohjelmassa paneudutaan ajankohtaisiin teemoihin juurevasti kristityn näkökulmasta.

Jo tulleita ohjelmia voit katsella TV7 -kanavan ohjelma-arkistosta.

Café Raamattu Extra

Toimittaja Leif Nummela paneutuu professori Tapio Puolimatkan kanssa kaikkiaan kymmenen jakson verran tieteen ja uskon suhteeseen Cafe Raamattu Extrassa.

Tapio Puolimatka toimii kasvatuksen teorian ja tradition professorina Jyväskylän yliopistossa sekä käytännöllisen filosofian dosenttina Helsingin yliopistossa. Häneltä on ilmestynyt kirja nimeltään Tiedekeskustelun avoimuuskoe. Muun muassa sen kirjan antiin pääsee tutustumaan syväluotaavassa sarjassa, joka kestää akateemisen tarkastelun.

Puolimatka on perusteellisesti tutustunut uusateistien viimeisimpään kirjallisuuteen sekä käynyt julkisia debatteja heidän kanssaan suomalaisissa yliopistoissa. Hän vastaa terävästi argumentoiden ajakohtaisimpiin vastaväitteisiin mitä tulee kristillisen uskon ja tieteen suhteeseen.

Aikaisemmat jaksot katsottavissa TV7 -kanavan ohjelma-arkistosta.