Radio Dei

Raamattuavain. Kansanlähetyksen piirit kustantavat yhdessä Raamattuavainta, yhdeksän minuutin mittaista raamattuohjelmaa arkiaamuisin kello 7.03. Ohjelma tulee vuonna 2019 myös iltapäivisin kello 17:15. Raamattuavaimet toimittaa Tomi Jurvanen. Päivittäin ohjelmalla on n. 13 000 kuulijaa (tammi-helmikuu/2012).

Raamattuavain Extra on juonnettu Raamattuohjelma, jossa Veijo Ollin seurassa kuullaan kooste arkiaamujen opetuksista ja keskustellaan erilaisista teemoista mukavasti musiikin lomassa. Ohjelman lopuksi kuullaan Junioriavain. Extra lähetetään lauantaiaamuisin kello 8.35—9.55. Ohjelmalla on n. 34 000 kuulijaa (tammi-helmikuu/2012).

Junioriavain, lyhyt Raamatunjakeen opetus juniori-ikäisille kuullaan uusintana Radio Dein lasten makasiinissa sunnuntaisin 8:30. Junioriavain opettajana Veijo Olli.

Lähetysavain. Tässä kuun toinen ja neljäs lauantai klo 14.35 lähetettävässä ohjelmassa saamme kuulumisia Kansanlähetyksen lähetyskentiltä ympäri maailmaa Anssi Savosen toimittamana. Ohjelmalla on n. 12 000 kuulijaa (tammi-helmikuu/2012).

Raamattubuffet on juonnettu raamattuohjelma, jossa Veijo Ollin vieraana on Raamatunopettajia. Opetuksesta keskustelemassa ovat mm. Leif Nummela, Jarkko Haapanen, Markus Korri ja Pirkko Valkama. Raamattubuffet on Radio Deissä sunnuntaisin kello 12.00-12.45. (ei kesä-, heinä ja elokuussa). Ohjelmalla on n. 24 000 kuulijaa (tammi-helmikuu/2012).

Kansanlähetyksen lähetyskeskuksen Jumalanpalvelukset videoidaan sunnuntaisin kello 13 alkaen. Lähetykset nähtävissä “Suorat lähetykset” valikon kautta. Jumalanpalveluksia ei videoida kesä-, heinä- ja elokuussa.

TV7

Cáfe Raamattu

Lauantai-iltaisin TV7-kanavalla kello 19.30 ja uusintana torstaisin kello 17.30.

Café Raamatun toimittajana on Uusi Tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela. Ohjelmassa paneudutaan ajankohtaisiin teemoihin juurevasti kristityn näkökulmasta.

Jo tulleita ohjelmia voit katsella TV7 -kanavan ohjelma-arkistosta.

Café Raamattu Extra

Toimittaja Leif Nummela paneutuu professori Tapio Puolimatkan kanssa kaikkiaan kymmenen jakson verran tieteen ja uskon suhteeseen Cafe Raamattu Extrassa.

Tapio Puolimatka toimii kasvatuksen teorian ja tradition professorina Jyväskylän yliopistossa sekä käytännöllisen filosofian dosenttina Helsingin yliopistossa. Häneltä on ilmestynyt kirja nimeltään Tiedekeskustelun avoimuuskoe. Muun muassa sen kirjan antiin pääsee tutustumaan syväluotaavassa sarjassa, joka kestää akateemisen tarkastelun.

Puolimatka on perusteellisesti tutustunut uusateistien viimeisimpään kirjallisuuteen sekä käynyt julkisia debatteja heidän kanssaan suomalaisissa yliopistoissa. Hän vastaa terävästi argumentoiden ajakohtaisimpiin vastaväitteisiin mitä tulee kristillisen uskon ja tieteen suhteeseen.

Tuotantokausi 2012 katsottavissa TV7 -kanavan ohjelma-arkistosta.

Vremja tserkvi – Kirkon aika

Kirkon aika kertoo meille suomalaisille naapurimaittemme uskovien elämästä, haasteista, tarpeista, kivuista ja kiitosaiheista ja näin auttaa paikallisten seurakuntien elämää Baltiassa ja Venäjällä.

Ohjelmissa käydään suomalaisille tutuissakin paikoissa, mutta luvassa on paljon tuntematontakin. Ensimmäisissä jaksoissa tutustutaan Inkerin kirkkoon, matkataan kylmään Siperiaan ja käydään Saranskissa, suomensukuisten mordvalaisten pääkaupungissa. Lisäksi tutustutaan Viron luterilaiseen kirkkoon.

Tuotantokausi 2010 – 2012 ohjelmat katsottavissa TV7 -kanavan ohjelma-arkistosta.

Hyvä kysymys

Rovasti Keijo Rainerma ja Mika Falk keskustelevat uskonelämän keskeisistä aiheista. Hyvä kysymys -ohjelmassa on luvassa on hyviä kysymyksiä ja napakoita vastauksia.

Tuotantokausi 2007-2008 katsottavissa TV7 -kanavan ohjelma-arkistosta.