Kolme suurta tehtävää
Jokaisen ihmisen elämällä on tarkoitus ja merkitys. Jeesus antoi meille kolme suurta tehtävää, jotta voisimme liittyä Jumalan elämällemme antamaan tarkoitukseen. Ne ovat rakkauden kaksoiskäsky ja lähetyskäsky.

Rakasta Jumalaa ennen kaikkea
Meidät on luotu elämään yhteydessä Jumalaan. Elämämme keskeisin tarkoitus on oppia tuntemaan Jumala rakastavana taivaallisena Isänä. Jumala on tehnyt kaikkensa, että se voisi toteutua myös sinun elämässäsi.

Rakasta toista ihmistä niin kuin itseäsi
Me emme ole olemassa vain itseämme varten. Jeesus näytti omalla elämällään, millaista on elää täydellisessä yhteydessä Isään ja toisiin ihmisiin. Vain vastaanottamalla Jumalan rakkauden, voimme todella rakastaa toisia ihmisiä.

Lähetyskäsky
Sinun elämälläsi on omaa itseäsi suurempi tarkoitus ja päämäärä. Jumala kutsuu sinua liittymään hänen suureen suunnitelmaansa koko maailman pelastamiseksi. Jeesus kutsuu jokaista seuraajaansa jatkamaan hänen työtään Jumalan valtakunnan viemiseksi kaikkialle maailmaan.

Rakkauden lähettämänä
Kun Jumalan rakkaus saa koskettaa meitä, me haluamme kertoa siitä mahdollisimman monelle. Rakkaus saa meidät liikkeelle ja Pyhä Henki antaa meille rohkeuden olla Jeesuksen todistajina. Meitä kutsutaan aloittamaan läheltä ja etenemään pieni askel kerrallaan, maan ääriin saakka.

Lataa koneelle:
Ra_2019_06_03_MA-Jeesuksen_kolme_suurta_kaskya_Antti_Nironen.mp3
Ra_2019_06_04_TI-Jeesuksen_kolme_suurta_kaskya_Antti_Nironen.mp3
Ra_2019_06_05_KE-Jeesuksen_kolme_suurta_kaskya_Antti_Nironen.mp3
Ra_2019_06_06_TO-Jeesuksen_kolme_suurta_kaskya_Antti_Nironen.mp3
Ra_2019_06_07_PE-Jeesuksen_kolme_suurta_kaskya_Antti_Nironen.mp3

“Taivasten valtakunta on kuin sinapinsiemen, jonka mies kylvi maahansa. 32. Se on pienin kaikista siemenistä, mutta kun sen taimi kasvaa täyteen mittaansa, se on puutarhan kasveista suurin. Lopulta se on kuin puu, niin että taivaan linnut tulevat ja pesivät sen oksille.” 

Matt. 13:31-32

Lataa koneelle:
J_Junioriavain_Matt_13_31-32_Taivasten_valtakunta_on_kuin.mp3

Raamattuavain Extra vieraili keväällä 2016 Berliiniläisessä kirkossa. Kirkossa on vipinää, sen täyttää lukuisat turvapaikanhakijat. Osa on käynyt kasteella, osa on kastekurssilla. Kansanlähetyksen työntekijä yhdessä kirkkoherran kanssa kuljettaa tätä herätyksen piirissä olevaa seurakuntaa eteenpäin.

Kuuntele koko juttu:

 

Lataa koneelle:
H_2016_vko_19_Matkalla_maahanmuuttajatyohon_Berliini.mp3