Tule ja katso
Ensimmäinen askel opetuslasten tekemisessä on rakentaa ystävyyssuhteita niihin ihmisiin, joita Jumala on laittanut ympärillemme. Voimme kutsua heitä tulemaan ja katsomaan oman elämämme kautta, mistä Jeesuksen seuraamisessa on kysymys.

Seuraa minua
Voidaksemme oppia, millaista on Jeesuksen opetuslapsen elämäntapa, tarvitsemme ympärillemme ihmisiä, joiden elämästä voimme ottaa mallia ja saamme itsekin olla jakamassa oman elämämme kautta muille jotain siitä, mitä olemme oppineet.

Minä teen teistä ihmisten kalastajia
Opetuslapsen elämäntapaa ei opita pelkästään luentosaleissa tai kirkon penkissä istumalla vaan tekemällä. On mahdotonta tehdä kenestäkään ihmisten kalastajaa ottamatta häntä mukaan kalastamaan.

Voima ja valtuutus
Meidän pelastuksemme on se keino, jonka avulla Jumala toteuttaa suunnitelmaansa maailman pelastamiseksi. Jeesuksen opetuslapsina mekin saamme elää, rakastaa, palvella, parantaa ja toimia Pyhän Hengen voimassa, jotta Jumalan valtakunnan ilo-sanoma voisi tavoittaa ihmiset lähellä ja kaukana.

Lähetetyt
Opetuslapsen elämä on elämää lähetettynä. Meidän tehtävämme on tehdä kaikista kansoista Jeesuksen opetuslapsia ja voimme aloittaa sen elämämme arjen keskellä niiden ihmisten parissa, joiden keskelle Jumala on meidät asettanut.

Lataa koneelle:
Ra_2019_11_11_MA-Elamaa_opetuslapsena_Kai_Niemela.mp3
Ra_2019_11_12_TI-Elamaa_opetuslapsena_Kai_Niemela.mp3
Ra_2019_11_13_KE-Elamaa_opetuslapsena_Kai_Niemela.mp3
Ra_2019_11_14_TO-Elamaa_opetuslapsena_Kai_Niemela.mp3
Ra_2019_11_15_PE-Elamaa_opetuslapsena_Kai_Niemela.mp3

Raamattuavain Extra vieraili MyFriends valmennuksessa Kansanlähetysopistolla Ryttylässä. Matias Pehkonen ja Aki Heikkonen kertovat hengellisestä vanhemmuudesta, siitä että käydään sijoittamaan ihmisiin, jotta heistä kasvaisi hengellisia vanhempia toisille.

Lisätietoja MyFriends valmennuksista myfriends.fi sivuilla.

Lue kansanlähetys.fi kirjoitus Kuinka korjaisi kypsää satoa?

Lataa koneelle:
H_2019_vko_17_Hengellinen_vanhemmuus.mp3