Hoosea
Millainen on hyvä avioliitto sinun mielestäsi? Hoosean kirja alkaa eriskummallisella kertomuksella profeetan avioliitosta, kun Herra puhuu Hoosealle: ”Ota portto vaimoksesi.”

Aamos
Nyt saat tutustua yhteen ihan tavalliseen maalaiseen, jonka Jumala kutsui hommiinsa. Karjankasvattaja Aamos sai nimittäin Herralta tehtävän:

Sefanja
Koetko joskus, että läheiset ihmiset tai yleinen mielipide haastavat uskosi ja arvosi? Oletko ollut jopa murheellinen katsellessasi ympäröivää maailmaa? Harmittaako sinua se, että Raamatun arvostus on laskusuhdanteessa?

Haggai
Oman aikansa rohkaisija Haggai voi toimia sinulle hyvänä esikuvana ja innostajana. Haggain tärkein sanoma kuului: ”Onko teidän itsenne aika asua ylellisissä taloissa, kun Herran huone on raunioina?”

Malakia
Millaisen perinnön Vanhan testamentin profeetat ovat jättäneet? Malakia on Vanhan testamentin viimeinen profeetta. Häntä on kutsuttu profeettojen sinetti.

Lataa koneelle:
Ra_2019_11_18_MA-Pienet_profeetat_Iida_Halme.mp3
Ra_2019_11_19_TI-Pienet_profeetat_Iida_Halme.mp3
Ra_2019_11_20_KE-Pienet_profeetat_Iida_Halme.mp3
Ra_2019_11_21_TO-Pienet_profeetat_Iida_Halme.mp3
Ra_2019_11_22_PE-Pienet_profeetat_Iida_Halme.mp3

“Sillä niin kuin taivas on korkea maan yllä, niin on Herran armo suuri niille, jotka pelkäävät ja rakastavat häntä. Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas hän siirtää meidän syntimme.”

Ps. 103:11-12

Lataa koneelle:
J_Junioriavain_Ps_103_11-12_Silla_niin_kuin_taivas.mp3

Miestenpäiviä vietettiin 1.-3.11.2019 Kansanlähetysopistolla Ryttylässä teemalla: Äijäporukalla. Raamattuavain vieraili päiville ja haastatteli Pertti Lehikoista, Jukka Repoa ja Vesa Siparia. Jutussa kuullaan myös otteita Lauri “Late” Johanssonin ja Jukka Jämsenin puheesta.

Lataa koneelle:
H_2019_vko_47_Aijaporukalla.mp3

Ilkka Rytilahti, Leif Nummela ja Juhani Koivisto ja Veijo Olli

Raamattubuffet ohjelmassa pohditaan kirkkovuoden sunnuntain teemaa Veijo Ollin seurassa. Päivän teemasta “Kristus, kaikkeuden Herra” opettaa Ilkka Rytilahti. Keskustelua opetuksesta käydään, Leif Nummelan ja Juhani Koiviston sekä Veijo Ollin kanssa.

Lataa koneelle:
P_2019_vko_47_Ilkka_Rytilahti_Kristus_kaikkeuden_Herra.mp3