Voit kuunnella Kansanlähetyksen podcasteja yleisimmissä podcastpalveluissa. Käy tilaamassa itsellesi omaan puhelimeen esimerkiksi Applen Podcasteista Pieni ihminen suuressa mukana, Lähetystyön takahuone ja Itse ajattelijat. Tai Spotyfyn podcasteista Pieni ihminen suuressa mukana, Lähetystyön takahuone ja Itse ajattelijat. Tilaaminen ei maksa sinulle mitään, mutta tuet ohjelmien näkyvyyttä, Voit kuunnella ohjelmia myös suoraan tällä sivulla.

Pieni ihminen suuressa mukana -podcastissa lähetysjohtaja Daniel Nummelan vieraana mielenkiintoisia vieraita, jotka johdattavat mielenkiintoisiin teemoihin uskosta, teologiasta ja elämästä.

Lähetystyön takahuone -podcastissa radiosta tuttu Mika Järvinen johdattaa asiantuntijoiden kanssa kuulijan lähetystyön teemoihin. Ohjelma tarjoaa avauksen kahvipöytäkeskustelulle ja henkilökohtaiselle pohdinnalle lähetystyöstä.

Markuksen evankeliumia läpikäyvä Kirjoitusten pauloissa -podcast ilmestyy arkipäivisin.

Itse ajattelijat -podcastia juontaa Kansanlähetyksen hallintojohtaja Samuli Virtanen. Ohjelmassa ajankohtaisista yhteiskunnallisista teemoista on keskustelemassa Leif Nummela ja Timo Soini.