Taivas on totta
Voi olla, että unohdamme katsella taivasta, emmekä huomaa millainen se on. Jeesuksen omina meillä on lupaus Taivaasta, josta saamme kokemuksia jo täällä maailmassa. Taivas, jonne Jeesus on avannut tien, on voimauttava. Se on kutsuva ja siellä on meille kaikille tilaa. Tänään on hyvä muistaa, Taivas on totta.

 

Uudeksi minä teen kaiken
Uudeksi minä teen kaiken, Jumala kertoo ilmestyskirjassa. Taivaan esiin murtautumisessa kaikki menee uusiksi. Viimeinen tuomio on hetki Taivaassa, joka sinetöi tämän. Kun kaikki on tehty uudeksi, ei enää synnillä ole minkäänlaista osuutta siihen.

 

Taivaasta, jotta jokainen uskoisi
Taivaasta kerrotaan monesta syystä. Johannes evankeliuminsa lopuksi paljastaa oman syynsä, sen että kuulijoilla olisi ”elämä hänen nimensä tähden”. Taivas on laskeutunut keskuuteemme, jotta pääsisimme osalliseksi iankaikkisesta elämästä – tämän tähden meitä kutsutaan yhdessä kertomaan Jeesuksesta.

 

Aarteita Taivaaseen
”Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi” – Jeesus sanoo. Jeesukseen uskova on matkalla taivaaseen, tämä on hyvä kertoa muille, jotta jokainen tietää minne olet matkalla. Tämän lisäksi Jeesuksen sanat kutsuvat keräämään aarteita tuohon samaan määränpäähän – elämään siten, kuin minne on matkalla.

 

Taivas muuttaa kuoleman
Ilman Taivasta kuolema on lopullinen tappio. Taivasnäköala tekee kuolemasta voiton. Tämä ero muistuttaa Taivaan merkityksestä meille jokaiselle – siksi on tärkeää kertoa Taivaasta.