Uudet Raamattuavaimet löydät osoitteesta klmedia.fi

 Selvääkin selvempi toimeksianto

Todistajan tehtävämme perustuu lähetyskäskyyn, mikä löytyy hieman eri tavalla sa-noitettuna jokaisen evankeliumin lopusta ja Apostolien tekojen alusta.

Laskevia käyriä ja sortuvia rakenteita

Ensimmäisen vuosisadan aikana sanoma Jeesuksesta levisi halki koko sen aikaisen maailman, mutta me seuraamme vuodesta toiseen laskevia käyriä ja sortuvia rakenteita. Pitäisikö olla huolissaan?

Kaikki mukaan pelikentälle

On helppoa jättää evankeliumin kertominen siihen koulutetuille ja siitä palkkansa saa-ville ammattilaisille. Uusi Testamentti osoittaa kiistatta, että jokainen meistä on kut-suttu mukaan yhteiseen tehtävään.

Moninkertaistumisen ihme

Jos haluamme muuttaa maailman, se tapahtuu yksi sydän kerrallaan. Ratkaisu ei ole kuitenkaan se, että tuomme ihmisiä yksi kerrallaan seurakuntaan, vaan se, että jokainen kristitty tekee yhden opetuslapsen kerrallaan.

Kuuntele Jeesusta ja tee mitä hän sanoo

Voimme tehdä asioita aina niin kuin on ennekin tehty, mutta jos haluamme nähdä muutoksen, pitäisi toimia toisin. Ellemme tiedä miten, niin kysytään Jeesukselta ja tehdään, mitä hän sanoo.

Raamattuavaimet kuunneltavissa nyt myös omassa podcastissaan esimerkiksi Apple Podcastissa ja Spotifyssa. Tulevaisuudessa löydät Kansanlähetyksen media sisällön aivan uusilta sivuilta.