Valitse elämä
Jumala kutsuu ihmistä yhteyteensä ja pyytää valitsemaan elämän ikuisen kuolemisen sijasta. Jumala tarjoaa ihmiselle anteeksiantoa ja elämää, syyttömyyttä ja vapautta. Saatat kysyä, että mitä sitten, ei kiinnosta. Monet ajattelevat, ettei Jumala, jos sellaista on, ole niin ankara, mitä Raamattu kertoo olevan. Raamatun mukaan on vain kaksi vaihtoehtoa, elämä ja kuolema. Kumman sinä valitset?

 

Puujumala
Jumalan pelastussuunnitelma edellyttää luopumista omasta vastaavasta. Meillä voi olla ja usein onkin itse muodostamamme käsitys Jumalan tavasta pelastaa ihminen. Jumala kutsuu armosta, omasta halustaan ja ominaisuudestaan sinua pelastukseen tänään.

 

Tarvitsetko Raamatun Jumalaa pelastuaksesi?
Ihminen on kirottuun sukuun syntyessään vailla pelastusmahdollisuutta ilman Jeesusta. Miksi tämä Jumalan suuri ja armollinen suunnitelma kelpaa niin harvoille? Mitä tarkoittaa halpa armo?

 

Mikä on Jumalan valtakunta?
Jumala kutsuu ihmistä valtakuntaansa, valmiiseen pöytään juhlimaan kanssaan. Mitä sinun tarvitsee tehdä pelastuaksesi tai joutuaksesi kadotukseen?

 

Mitä tarkoittaa, että voit olla 100% syntinen ja syyllinen, mutta samalla kertaa myös syytön ja armahdettu Jumalan edessä? Jumala on anteeksi antava ja armollinen, kysymys on Jeesuksesta.